feeeeeeerie

Dette er mest sannsynlig det siste innlegget jeg blogger på noen uker. Reiser nemlig til den andre hytta mi, som ligger laaaangt inni Steigen. Til opplysning; det er verdens vakreste plass! Tror jeg har noen bilder på pc'n hær, så:
NYDELIG bilde. Det var kalt, det snødde og det regnet...Dette er da huset!

Så det er egentlig alt jeg kan fortelle!

KHS

Rettferdighet

Hva syns du om elektronisk/house-/dancemusikk? Jeg sikter til en fransk duo, nemlig Justice! Det sies at Justice er "The dark side of disco", fordi musikken deres er blandt annet inspirert av disco. Norge er et listepopland, og jeg er ikke en typisk listepopperson. Noen av sangene/melodiene under har du nok hørt før, andre kanskje ikke:
Planisphere part 1
D.A.N.C.E 
Genesis
DVNO
NewJack
Justice Remix - MGMT Electric feel

Det sies at det skal komme et nytt album i løpet av dette året, så da får jeg bare vente å se! Dette er faktisk et meget suksessrikt band, se 
http://en.wikipedia.org/wiki/Justice_(French_band).


Gaspard Augé og Xavier de Rosnay

LIKER DU DETTE? 

KHS

Hytta

Nå drar jeg på hytta, og der har jeg ikke internett, men jeg stikker sikkert innom hjemme av og til, så jeg får blogget litt. Bare for å informere! Så da vet dere det. Dette ble et kjappt innlegg, siden jeg må stikke nå!Har du vært på hytta di, eller skal du?

KHS

LEI

Nå er jeg så lei av å være inne, at jeg vet ikke hva jeg gjør. Været er ikke helt som det burde, ingen ringer, og ingen svarer på meldingene. Jeg hater det... æsj. Hvorfor? jaja... er vel ikke noe å gjøre med det, er det vel ?
Her er noen bilder fra turen i gildeskål, og noen andre fra idag:
sykt...

Har jo ikke gjort noe, så har ikke noe fortelle. Morgendagen består kanskje av en båttur til steigen, før man skal se VM-finalen :)

KHSNatt!

Nå er det natt, dette er alt for sent å sitte oppe! Så jeg skal gå å legge meg nå, kanskje lese litt i pocketen min! Vet, det er kanskje rart, eller kanskje du syns jeg er teit som syns dette er seint, men jeg er ikke den personen som er våken hele natta. Det klarer jeg ikke. Jeg føler meg mye bedre neste dag hvis jeg sover om natta. Jeg liker ikke å sove ut over dagen heller. Dessuten så skal jeg stå opp 9:30 i morgen. Farmor har bursdag, og vi skal til Gildeskål en tur på formiddagen, så det er nok greit å få seg litt søvn. Det er mulig at jeg drar på hytta i morgen, og der har jeg ikke internett, så jeg får sikkert ikke blogget så mye disse dagene, men jeg skal gjøre mitt beste :)
Her er bilder av en litt mer våken meg:

Jeg bruker å ha det litt arti av og til... ;)

Bruker du å være oppe hele natta, eller er du som meg?

GOD NATT!

KHS

Biff med pomfri

Ja, det skal jeg spise til middag om en liten stund. Mørbradbiff? faktisk. Syns det er noe av det beste som fins, biff altså, enten svin eller storfe. Same shit, idag har jeg vært ute å kjørt sammen med pappa, vi har vært på jakhelln å fiksa noe med verandadøra vår, også noen andre ting... var også på shell og kjøpte noe fantastisk:

Du skjønner, Cola i glassflaske er rett og slett noe med det beste å slukke tørsten med! Helt utrolig! 

Deretter var vi på Kløkstad en svipptur, gikk litt, satte på Kjerkbænken. Så kjørte vi faktisk til byen igjen, fordi vi glemte noe, også handlet vi på rema, den maten jeg har så flott fortalt om. Så har jeg gjort istand noen gamle sykler som er solgt nå. Og nå sitter jeg på mitt eget rom og skriver! Er ikke det sykt? nei...

Aner du, som ikke bor her, at BODØ er SINNSYKT flott, både dag og natt? Her kommer noen bilder fra en utrolig vakker gårdag, som er tatt kl 0100, da sola snur. Dette er da en av grunnene til at jeg elsker plassen der jeg bor.
Dere får nå se hvor helt fantastisk, utrolig, deilig utsikt jeg har:

Dette her ser jeg hver eneste dag.. (ja, ikke sola da, tihi)

Kan dere forestille dere hvor utrolig det er å stå å se på det der? Det er sykt... 

sykt...
Tok meg en liten før-maten-dessert ^^

Bassets vingummi er utrolig godt!

Har du fin utsikt?
Syns du Cola og Bassets er godt?

KHS

KJEMPEFORM !

... eller ikke. Idag har jeg hatt sinnsykt ont i hodet, tror det er noe form for migrene, siden jeg får syke synsforstyrrelser først... Hei forresten. Vi var på Fauske da jeg fikk det, og etter det har det bare vært syyykt... så det blir ikke noe mer blogging enn dette i dag.


Bilder fra Fauske kommer kanskje i morgen.

KHS

Diverse

Hallo! Idag har jeg ikke gjort noe spesielt. Stått opp, spist middag, vært på besøk hos bestemor en tur, og leid en ny film; Det Regner Kjøttboller. Hihi, noen som har sett den? Så det har rett og slett bare vært daff, sløkking og avslapping... Så det er ikke så mye interessant å skrive, bortsett fra at jeg kanskje skal til Fauske en tur i morgen. Bare for å gå litt i butikker, å slippe å se det samme som de har i alle butikkene på koch. Her er noen bilder:

Tilfeldige bilder, fordi jeg rett og slett ikke har noe annet å vise akkurat nå :)

Dette ble et begredelig innlegg, men men...

KHS
 

FILM: Den Fantastiske Mikkel Rev

Hallo! I går så jeg en film som heter Den Fantastiske Mikkel Rev. Det er en utrolig artig animasjonsfilm, basert på boken med samme navn av Roald Dahl. Det er ikke en typisk barnefilm, for enkelte scener kan være vanskelige å forstå for små barn. Jeg syns det var en bra film, og jeg anbefaler den! Ja, det er en "tegnefilm", men den er ganske bra! 

"Filmen viser et dyreliv, men sier mest om mennesker. Mikkel Rev synes han og familien har bodd i hi lenge nok og går nå til advokatfirmaet Grevling, Bever & Bever for å se på boliger i trær.

Han kan tenke seg furu, men prisklassen er drøy, så han velger noe mer overkommelig med fantastisk utsikt til områdets største matvareprodusenter. Det er den beliggenheten som frister ham ut i revestreker. Mikkel tar sikte på høne og alkoholholdig sider på 3 liters kagger.

 Han har beholdt sin finnlandshette fra en tidligere karriere. Og han har erfaring i å takle vaktbikkjer. De liker blåbær og kjenner det ikke på smaken om han putter konsentrert sovemiddel i bærene. Han beregner ikke Securitas-rottene, for slike fantes ikke i de hønsehusene Mikkel robbet før i livet, men rotter har vel ikke så mye å rutte med.

Alt minner om vårt liv eller noen andres liv og det meste er skarpt analysert og frekt vinklet og til å le av. ?Den fantastiske Mikkel Rev? er en herlig film." 
Sitat Nrk.no


Nyoppstått og uordna...

Har du sett denne  filmen?
Kunne du tenke deg å se den?

KHS

Fotball

Jeg liker fotball. Jeg liker det faktisk ikke bare, jeg elsker det! Finnes ikke bedre, det er mitt liv, min religion! Nå syns du kanskje jeg overdriver, og det gjør jeg kanskje litt, men jeg kunne levd av å spille fotball. Det er det jeg har lyst til! Det er det som er gøy! Forresten så fant jeg ut hvordan man laster opp .gif på blogg.no, så jeg skal demonstrere litt :)

Image and video hosting by TinyPic
Denne  gif'en har jeg så flott kalt for dribellino :)

Fins det noe du brenner for?

KHS

Some Pictures

Hei igjen snæks'er! Tenkte å legge ut noen bilder som har blitt tatt i det siste, fra litt forskjellige datoer. 
Noen er redigerte, andre ikke:

Dette er fra konfirmasjonen min som jeg feiret på vakre Kløkstad.
Dette er i røret under riksveien utenfor Løpsmarka :)

Kaaan vel være litt rar av og til, ja...

Altså, jeg er ikke en sånn hardrock person, rock er greit!
Merkelig bilde egentlig.. St. Hansaften foressten

Min far, Runar og min bror Teodor.

St. Hansaften

Er det ikke nydelig ?!?

Bålet vårt :D

På hotelrommet på vår snaare tur til Oslo!

Æsj, feil bilde, jaja....

Sommeren min, til nå, har egentlig vært, tja, ganske dårlig? Kanskje feil å si det, men jeg har ikke fått gjort noe, og i og med at jeg er syk nå, har jeg gått glipp av noen fantastiske solskinnsdager! Det plager meg... men jeg blir vel frisk snart, og da har jeg planer om å være masse ute! Jeg skal kjøre båt også, noe jeg ikke har gjort i år... :OO 

Har du hatt en fin sommer til nå?
Hva har du gjort da?

KHS

Tilbake!

Nå er jeg tilbake! Etter en laaaang pause, har jeg tatt initiativet til å endre design, og skrive. Jeg håper selv at jeg har lyst til å blogge, og at jeg kan oppdatere ofte, sånn at dere får noe å lese. Som dere sikkert ser har jeg fått meg meny under headeren, og der står det bl.a. "fotoutstyr". Det vil da si, som dere sikkert også vet, at jeg tar en del bilder. Noen av disse kommer jeg da til å legge ut på bloggen, og jeg håper å få respons på både bilder og tekst. Også håper jeg at lesertallene stiiiiger høøøyt i sky. Derfor må DU lese den, også må du si sånn her til vennene dine: "Hei, har dere vært inne på den der ksandbakk.blogg.no? Sinnsykt bra blogg ass'!", for da vil jo selvfølgelig alle besøke den! 
Så alt jeg kan si er: Takk for at du er innom bloggen! Det varmer mitt hjerte ;)

Meg, dagen før konfa !

KHS

Om meg

Dette er meg:

Jeg bor på Norsia utenfor Bodø
- Verdens vakreste plass <3
Jeg spiller fotball
- På Nordstranda og for øyeblikket på Innstanda IL
Jeg elsker fotball generelt
- Bodø/Glimt og Chelsea <3
Jeg liker å kjøre med båt
-
Fart og spenning is the shit
Jeg har planer om å ta båtførerprøven
- En gang i nærmere fremtid
Jeg syns fisk er godt
- Kokt er ok, men stekt er best
Jeg liker meg i naturen
- Kan godt dra på telttur, men ikke alene
Jeg har 4.7 i snittkarakter
-
Er vel greit det ?
Jeg har en datamaskin med Intel Pentium Dual-core
- Uten at jeg vet hva det betyr
Jeg liker ikke å lese bøker
- Jeg er for utålmodig til det
Jeg er litt barnslig
- Skal æ lim dæ fast i veggen ?
Jeg er samtidig flink å prate
-
Holder en proffesjonell profil
Jeg har en tendens til å bli litt fort irritert (hvis noe er urettferdig)
- Dette gjelder ofte skole?
 Jeg liker sommeren, men syden kan bli litt for varmt
- Jeg liker meg på hytta, eller ved havet en plass
Jeg vil kanskje drive med markedsføring
- Jeg er jo så flink til sånt vet du!
Jeg har et Nikon D60 + en Sigmalinse 70-300mm
- Foto forteller (og en Ekstern Blits fra Sigma)
Jeg skulle ønske jeg var mer sammen med venner
- Det skal jeg prøve å gjøre!
Jeg har mange gode meninger
- Det mener jeg i alle fall Altså er jeg den fødte Kristine! Finnes ikke bedre meg enn akkurat; MEG SELV :)

Mitt fotoutstyr

Her kommer et lite innlegg om hvordan utstyr jeg bruker når jeg fotografer, og tilbehør.

I rekkefølge:
1. Kamerahus: Nikon D60
2. Objektiv: Nikkor 18-55mm
3. Objektiv: Sigma 70-300mm Macro
4. Stativ: Velbon DV-7000
5. Veske/Bag: Vanguard Oregon-27

Jeg har lenge tenk på å kjøpe flere ting, som filtre, tilbehør til blits, reflektor, fjernkontroll og andre objektiver. Dette kommer jeg mest sannsynlig til å gjøre, etterhvert som jeg har litt cash i lomma! 

KHS
Kristine. Bodø. Fotball. Foto. Shopping. Bilder. Maling. Sol. Sommer. Båt. Bil.

arkiv

 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • Oktober 2011
 • August 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • August 2010
 • Juli 2010
 • April 2010
 • Mars 2010
 • Februar 2010
 • Januar 2010
 • Desember 2009
 • November 2009
 • Oktober 2009
 • September 2009

 • kategorier

 • Blogg
 • Film
 • Fotball
 • Foto
 • TØV
 • Video

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits