Veien til båtførerprøven

Jeg driver og leser til en prøve jeg skal ta. Båtførerprøven. Jeg er skikkelig stolt av meg selv, for jeg har lest mer i en bok nå, enn jeg noen sinne har gjort. Jeg er på side 74 (av 288), og leser nå om Fortøyning. Jeg syns det er litt spennende, selv om at noe er kjedelig. Men hvis jeg skal kjøre båt, så må jeg nesten ha godkjent prøven! Så derfor er det like greit å få det gjort tidlig. 

Boka er gammel, men den duger!
Eneste minus er at, siden den er litt gammel, så står det ikke noe om GPS... haha... den er fra 80-tallet eller no.

Har du tatt, eller skal du ta båtførerprøven?

KHS

Lys i mørket

Nå sitter jeg her, på mitt mørke rom med de svarte liftgardinene nede og ikke et eneste lys tent. Bare PC'en, og det brennende, skjærende lyset av en forbannelse av ei bok liggende på siden av meg. Norskboka. Romantikken, Nasjonalromantikken og "Faderen" av Bjørnstjerne Bjørnson. Vi har nemlig norskinnlevering på Fredag. Om akkurat "Faderen" av Bjørnstjerne Bjørnson. Det er novelleanalyse. Også vet jeg ikke helt hvordan jeg skal skrive den. Har liksom aldri hatt noen novelleanalyser før... 

Over til noe annet! Vi har kamp idag. Egentlig siste seriekamp, men så har vi en utsattkamp midt i oktober. Denne er mot Grand, på Aspmyra Stadion:
JEJEJE! Glimt's stadion.

Klokken 1830 altså på Aspmyra. Forventer litt publikum!
Med navnet på innlegget legger jeg med noen bilder som ble tatt i helgen, som minner meg om et jeg har lagt ut før. Og litt musikk. Og link til Spotifylista mi :)

sykt bra bilde...

 


Axwell - Nothing but love

Sjekk ut lista mi på Spotify:  HUS/DANS

Har du sjekka lista mi?

KHS

Looks - H&M

Her er mine looks fra H&M

1.

2.

3.

4.

Litt forskjellig :)

Hva syns du? Ville du hatt dette?

KHS

Et ønske

Jeg har et lite ønske. Det ønsket er å kunne ha virkelig lyst å gjøre lekser. Tenk så lettvint det hadde vært da! Glede seg til å gjøre lekser.... Sånn er det dessverre ikke, og jeg tror ikke det kommer til å bli sånn heller, noen gang. Jeg vil ikke komme hjem fra en skoledag på 6 timer, også skal jeg liksom gjøre enda mer skolearbeid når jeg kommer hjem!? Nei... men det må til, selv om at jeg ikke har noe lyst. Jeg har egentlig bare lyst til å være ute med venner, spille fotball, se litt på TVæn, eller høre på musikk. Egentlig bare slappe av. Men som sagt, det må nok til. 
Idag har jeg egentlig ikke gjort en dritt, for å være helt ærlig. Men jeg skal lese litt på Samfunnsfag eller noe, for jeg må få gjort noe.

Tilbake til Fotball! Jeg bestilte nye fotballsko idag! Jeg gleder meg svært til de kommer. Det er en nyere versjon av de jeg har nå; Adidas adiPure.

Disse har jeg nå. Kruttsko! Aldri hatt bedre sko! Men dessverre har det gått (nesten helt) hull i skinnet, og knottene er nedslitte. Ellers er skoen helt fantastisk, og jeg skal fortsatt ta vare på dem. Jeg har også hatt Copa-skoene, som også er fantastiske sko. Skinn er utrolig, det former seg så flott etter foten!

Dette er de nye skoene, som jeg venter å få om en ukes tid. Jeg gleder meg, men må si jeg er litt vemodig i forhold til de andre skoa. De har vært mine tro følgesvenner, gjennom mange fine kamper. Men så kan jeg egentlig regne denne tiden som en ny start, så jeg håper disse er med på å gjøre den tiden fin.

Hvilke fotballsko har du?
Hvordan er ditt forhold til lekse?

KHS

Hvorfor?

Hvorfor må vi ha RLE på skolen? Egentlig syns jeg det er greit å lære om andres religion, livssyn og kultur, men skjønner meg ikke helt på den E'en på slutten. Etikk. Idag hadde vi om regeletikk, sinnelagsetikk og konsekvensetikk. Alle skjønner at resultatet av det du gjør får konsekvenser. Også sier læreren vår at; Hvis resultatet er godt, er handlingen god. Det er ikke alltid det er sant! Jeg lurer også litt på hvorfor vi lærer om vår egen samvittighet. Vi får beskjed om å følge regler, for å holde oss innenfor boksen. Vi lærer om hva samvittigheten er, og hva som får den til å "virke". Når jeg tenker over det, så handler dette om to forskjellige ting, som egentlig er ganske like. Hvis jeg ønsker å hoppe ned fra et stup, så gjør jeg det. Jeg tar konsekvensene, for det er mitt valg. Men hvis jeg må hoppe ut fra et stup, fordi "min religion" sier det, så er det en regel jeg må følge, men det er fortsatt jeg som tar konsekvensene? Jeg mener, jeg bestemmer da selv hva jeg skal gjøre, innen for visse grenser, og det er jeg som tar konsekvensen. Jeg trenger ingen lære for å vite hva som får meg til å få dårlig samvittighet... 
Tumblr_l85nxzopj61qc0a1mo1_500_large


Fra jula ifjor.

Hva mener du om faget RLE?

KHS

Kjedelig

Det er slitsomt å holde på med fotball hver dag, og jeg sier som regel når det kommer en liten pause; Det skal bli godt å slappe av! Og det er det forsåvidt. Men det er fryktelig kjedelig å ikke ha noe å styre med. Denne helgen har vært kjedelig, og jeg har ikke gjort noe som helst. I morgen er det skole igjen, og det ser jeg ikke fram til, men da har jeg i allefall noe å gjøre. Jeg må nok ta meg en treningstur, sånn at jeg kommer meg litt tilbake i rutinene før det er kamp på tirsdag. 
Jeg savner laget mitt, jeg savner turene, jeg savner det virkelig. Laget vårt er der enda, men vi har ikke vært på noen tur i år. Vi skulle vært mer sosiale. Kippermoen 2009 glemmes aldri. Da tok vi sølv!Savner gjengen!!!!!!!!!!!!!

Fotball med venner VS. kjedsomhet? - FOTBALL definitivt. 

KHS

Headere

Dette er alle headerene jeg har hatt (så fremst jeg ikke har glemt noen). Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen: Jeg er absolutt ikke flink i Photoshop. Jeg skulle ønske jeg hadde syke skills i det, sånn at folk kom inn på bloggen, nesten bare pga av headeren! Det hadde vært noe!! Men slik er det da dessverre ikke. Men jeg prøver i allefall, og det skal jeg gjøre nå også :) Så se frem til et nytt design snart!

Hva syns du om headerene jeg har hatt?

KHS

Mye å gjøre

Det er veldig mye som skjer for tiden, noe som gjør at at jeg ikke har tid til så mye. Jeg har mange kamper, prøver, lekser og trafikalt grunnkurs. Treninger og innsamlingsaksjoner også. Jeg prøver så godt jeg kan å skrive litt innimellom, men jeg kjenner det er godt å slappe litt av den tiden jeg ikke har noe annet å gjøre. Jeg vil fortelle litt om de neste dagene.
Idag hadde jeg kamp klokken 1500 på Mørkved. Den var for Innstranda, eller IIL/NIL/TIL som det heter, mot Mosjøen. Vi vant 7-0! Jeg ble taklet, sånn at keeperen fikk direkte rødt kort. 

Dårlig bilde, med mobilen.

Nå har jeg kommet hjem og er jeg nødt til å pugge til en RLEprøve vi har på Mandag, for i morgen har jeg kamp kl 1300 i Løpsmarka, også for Innstranda, mot Olderskog. Og etter den kampen er det å skyndte seg å dusje før jeg skal på Glimtkamp kl 1600. Det blir sikkert litt øving på kvelden da også. Mandag er det skole, og prøve, også kamp kl 1915 i Løpsmarka, for Nordstranda, mot Hunstad. Tirsdag består av skole, og mest sannsynlig innsamlingsaksjon i regi av Nasjonalforeningen for folkehelsen (vi samler inn for Demente). Hvis ikke, så skal jeg på trening. Onsdag er det trafikalt grunnkurs, og mulig kamp. Torsdag er det trening, og fredag er det kamp igjen! Så jeg håper du skjønner at jeg har det ganske travelt nå.

Bruker du å ha travle uker?

KHS

Kamp

I går hadde vi kamp, og vi vant 5-1 !! Jeg spilte nesten ikke, for jeg ble litt skadet. Også kom jeg innpå i andre omgang, så ble jeg skutt i trynet. Direkte. Midt i fjeset, så jeg måtte bytte igjen... Det var meget irriterende. Jaja, sånt må vel skje det også. I dag har jeg trening, kl 1930.

Dagen i dag har vært en slaskedag. Jeg gidda ikke ordne meg noe særlig, så det ble nikebuksen idag.  


Dette er en rå bil, rå.

Har du slaskestil?
Hvilken bil er dette?

KHS

 

Spiller du fotball?

Idag har vi kamp i Løpsmarka kl 1915 mot Fauske/Sprint. For dere som ikke vet det, så spiller jeg fotball for Nordstranda IL som er Norsia's svar på Chelsea FC (+ at jeg hospiterer på Innstranden IL). Vi håper på at alle som er tilgjengelige kan komme å heie på oss. Vi står for underholdningen, og den er gratis! Kom og bruk det fantastiske (halvt nedbrunne) tribuneanlegget vårt!

Triste saker :'(

Ikke passer her! Da medfører straffeansvar, jf, Politiloven § 30!!

Idag har vi hatt skole, skole og mer skole. Og det kommer kanskje ikke som en overaskelse at... det var kjedelig. Veldig kjedelig. Faktisk så måtte jeg gå på butikken ALENE, fordi ingen gadd å bli med! For noen fantastiske, omsorgs- og ansvarsfulle venner jeg har! Vel, livet går videre..

Tumblr_l8jvirfyba1qzr04eo1_500_large
//weheartit.com

OG for å gjøre dette innlegget komplett, kan jeg avslutte med at jeg skal nå gå å koke ris, for jeg skal spise sitron- og peppermarinert laks, med grønnsaker og ris til middag, og i tillegg slenge med en gif som viser at jeg skiller i fotball!
... og det viste seg å være utrolig vanskelig å få til, så da får vi ty til noe annet :)


Her rundspiller jeg Innstrandaspillerne i Grandcup!

Txty_large
// weheartit.com // vi elsker fotball, ja det gjør vi <3

Spiller du fotball?

KHS

Kjøp

I går var jeg i byen en liten tur sammen med mamma. Der kjøpte jeg et par saker. Genser/Pullover // zoon - 159,-Shiseido Lip Crayon // Parfymelle - 205,-

Jeg har et problem. Jeg hater å bruke penger, men elsker å bruke penger. Alltid digg å få noe nytt, men jeg prøver å holde meg til den sparsomme siden. Jeg er flink til å spare, er ikke en som springer til kjøpesenteret med en gang jeg har litt penger til overs. Dessuten er det kjekt å ha penger når man virkelig har lyst på noe, eller som dette, noen småting! Jeg må spare litt nå.... 

Hvordan er ditt forhold til penger?
Hva syns du om Genseren og Lipsticken?


Noen av dere kjenner nok denne i fra før av, fra Aspmyra. Litt annen version!

KHS

Koselig grilltur med beste laget!

Igår hadde laget mitt en koselig tur til Ausvika, med padling og grilling. Det var bare 8 som kom, og synd for dem som ikke gadd, for det var steike fine været, og sykt arti! Jeg padlet ikke... redd for å ramle utti :( Jeg håper inderlig at laget vårt består til neste år, det er jo tros alt venninnene mine og våre. 
Det var en flott dag, og dere burde angre på at dere ikke kom!

KHS

Skole

Kanskje du har lest på Kine sin blogg at vi har hatt enn innlevering i Norsk denne uken? Det har vi hatt, og dette er en liten del av min innlevering:

"Nå er jeg i den mørkeste skogen, i den dypeste dalen, blant de høyeste fjellene. Jeg ser ikke stort, bare mørke, kalde skikkelser av trær farget som en grå novemberdag i det kalde nord. Det er fuktig, og helt vindstille. Stien jeg går på er møkkete, og jeg får brune og grå flekker på meg som minner meg om våt eksos i snø. Stien fører lengre inn i skogen et sted, og jeg fortsetter å gå, helt til jeg kommer til en krysning. Jeg kan ikke koordinere hvor jeg er, det er ingen skilt som viser hvor stien fører hen. Jeg ser ikke antydning til spor av andre. Jeg føler meg tom, rådløs og helt alene. Jeg går til høyre."


Historien heter "Savn", og handler om meg egentlig. Det startet med at jeg ikke fikk til en dritt, og jeg skrev: "Vet du hva jeg savner? Jeg savner å kunne skrive en historie uten at det er vanskelig!" Og så kom ordene ut, i tekstform. Det er på en måte en fortelling om min vei igjennom den kjedelige, frustrerende og irriterende veien der jeg ikke får til noe som helst.
Tumblr_l6zlcnqdwb1qcpe19o1_500_large
// weheartit.com
Er hva jeg mener om skrivesperre.

Bruker du å få skrivesperre ?
KHS

This is me, portrett

Kanskje det var på tide å skrive litt nå! Dette er en rekke portrettbilder som er tatt over et års tid. De fire nederste er de nyeste. Jeg har masse andre bilder av meg selv, som jeg selvfølgelig kan legge ut ved en annen anledning. Og jeg kan helt ærlig si at noen av disse bildene er jeg flaue av, fordi jeg IKKE ligner meg selv. Noen beskriver meg godt, mens andre er litt tilgjort. 3 av bildene er redigerte, kan du gjette hvilke? Ønsker du at jeg skal poste flere bildeserier med tema?

Hva syns du? 

KHS

jeg har verdens vakreste katt


KHSKristine. Bodø. Fotball. Foto. Shopping. Bilder. Maling. Sol. Sommer. Båt. Bil.

arkiv

 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • Oktober 2011
 • August 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • August 2010
 • Juli 2010
 • April 2010
 • Mars 2010
 • Februar 2010
 • Januar 2010
 • Desember 2009
 • November 2009
 • Oktober 2009
 • September 2009

 • kategorier

 • Blogg
 • Film
 • Fotball
 • Foto
 • TØV
 • Video

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits